fbpx

Ylös ja yritä!
-podcast

Nuorille suunnattu Lari Lehdon ja Jone Korven isännöimä yrittäjyyteen rohkaiseva rento, asiantunteva ja viihdyttävä podcast.

Löydät meidät myös Spotifysta!

Jone Korpi

Co-host, yrittäjä, partner - idea markkinointi

Olen tehnyt töitä graafisen suunnittelun ja brändistrategian parissa yli viiden vuoden ajan. Urani sai alkusysäyksensä koulun kuviksentunnilta, jossa aloin opetella Photoshopin käyttöä. Hurahdin hommaan täysillä: opettelin samaan syssyyn myös muut Adoben ohjelmistot ja aloin miettiä, miten pystyisin hyödyntämään graafisen suunnittelun ja brändistrategian osaamistani muiden hyödyksi.
Nyt autan yrityksiä tulemaan tunnetuksi ja saamaan enemmän myyntiä brändistrategian avulla. Suurin asiakkaani on rahoitusalan yritys, jonka vuotuinen liikevaihto on noin 30 miljoonaa.

Lari Lehto

Co-host, toimitusjohtaja - Idea markkinointi

21-vuotias yrittäjä Hämeenlinnasta. Olen toiminut kokopäiväisenä yrittäjänä 18 vuotiaasta aina tähän päivään asti. Yrittäjäksi lähdin koulussa järjestetyn Nuori Yrittäjä-kurssin kautta, jossa silloinen ideamme pääsikin finaaleihin asti. Toimin rakennusalalla yrittäjänä pari vuotta ja armeijassa sain idean seuraavaan yritykseeni markkinointialalla. Syntyi Idea Markkinointi Oy, joka on ollut toiminnassa alkuvuodesta 2019 lähtien. Tarjoamme yrityksille digimarkkinointipalveluita erilaisella näkökulmalla ja palvelukokonaisuudella. Missiomme on tuoda tarjoamamme markkinointikokonaisuudet suuremmaksi osaksi pienten -ja keskisuurten yritysten toimintaa.

Kuuntele ja seuraa Spotifyssa

Ylös ja yritä somessa